zondag 1 oktober 2023

Radio Eenhoorn wordt Omroep Zilt


Op 30 september 2023 om 12:00u is officieel het moment geweest dat de naam Radio Eenhoorn buiten gebruikt is gesteld. Vanaf dat moment is ‘Omroep Zilt’ onze nieuwe naam geworden.
 
Voor de inhoud van het programma Reitsma’s Roadhouse zal dit in de eerste plaats tot weinig verandering leiden. Maar bekende tune’s en jingle’s zijn wel gewijzigd of worden in de komende weken nog gewijzigd en/of aangevuld waardoor de herkenbaarheid misschien even zoek is.
 
Maar de grootste wijziging zit in de programmering en dit betekent voor Reitsma’s Roadhouse dat het tijdstip van uitzending is gewijzigd. We zijn van de vroege avond naar de late middag gegaan. Dit betekent dat het tijdstip van 19:00u - 21:00u gewijzigd is naar 16:00u - 18:00u. Lekker luisteren in de auto onderweg van je werk naar huis! Of misschien wel ’t Gelûd fan Amerika tijdens het eten koken!
 
Hoe dan ook, de muziek blijft van hetzelfde kaliber en wordt nog altijd met zorg samengesteld door Arjen Reitsma en Eric van Aalsum die de countrycharts blijft volgen! Zoals aangekondigd in de uitzending zal het item Country Classic als standaard item verdwijnen van de playlist. Maar ruimte voor oudere countrysingles of klassieke americanatracks zal er altijd blijven. In de komende weken zal er een nieuw item worden gepresenteerd waar je mogelijk als luisteraar ook invloed op kunt hebben. Daarover later dus meer.
 
Veel plezier met Reitsma’s Roadhouse op de woensdagmiddag!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten