zondag 24 april 2022

Reitsma’s Roadhouse terug op Radio Eenhoorn!


Menaam, April 2022

Na acht jaar keert Arjen Reitsma terug op Radio Eenhoorn met het programma Reitsma’s Roadhouse! Op 11 mei 2022 zal zijn Roadhouse de deuren weer openen en gaat Arjen vanaf dat moment iedere woensdagavond weer uit het vaatje countrymuziek tappen. Maar naast deze brede muziekstijl staat er natuurlijk ook weer meer typisch Amerikaans gedestilleerd op de kaart.

Als luisteraar kun je er zeker van zijn dat er met zorg en aandacht geselecteerde muziek voorbij gaat komen uit vooral de moderne country scene. Muziekstijlen zoals de hedendaagse mainstream country die natuurlijk uit Nashville afkomstig is, maar ook Texas country, outlaw country, country rock en alternatieve country. Maar dat is niet alles! Reitsma’s Roadhouse wil een brede Amerikaanse sound laten horen en dus kun je ook stijlen verwachten als de bluegrass uit Kentucky, de southern rock uit Alabama, swamp music uit Florida, cajun uit Louisiana en de bluesrock uit Mississippi om maar enkele voorbeelden te noemen.

‘Maar past dat allemaal in 2 uurtjes programma?’ kun je je afvragen. De focus zal op de countrymuziek liggen maar dit zal ruim afgewisseld worden met andere stijlen. Ben je nieuwsgierig geworden of Reitsma’s Roadhouse jouw dorst naar real American music kan lessen? Iedere woensdagavond is de bar geopend van 19.00u tot 21.00u en kun je op Radio Eenhoorn live luisteren naar Reitsma’s Roadhouse. In de regio op 107.5FM of via de livestream van Radio Eenhoorn. Natuurlijk kun je het programma ook op ieder moment van de dag terug beluisteren via de optie 'Uitzending Gemist' op de site van Radio Eenhoorn.

Kijk binnenkort voor meer informatie over Reitsma’s Roadhouse op de site van Radio Eenhoorn of ga direct naar de site reitsmasroadhouse.blogspot.com waar je iedere week ook de playlist weer zal vinden. Maar stem vooral op woensdagavond 11 mei af op 107.5FM voor ‘Ut gelûd fan Amerika’!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten